Jun 9, 2009, 7:03 AM

Гласът 

  Poetry » Civilian
632 0 26

Изсипва се и град и дъжд...

Колите - с ледена кора.

Чакалът прави се на мъж:

-От домовете ще крада!

Първосигналният е горд,

скътал кашони, железа...

Бутилка водка и е Лорд-

не трябва даже и храна...

Във Парламента ни дерат,

събрали се едва-едва,

трохи последни да сберат

от сиромашката софра...

Душевният скопец е вещ

във този мрак от наркотици!

А моят глас е просто свещ,

звънче и блеснали зеници...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??