Изсипва се и град и дъжд...
Колите - с ледена кора.
Чакалът прави се на мъж:
-От домовете ще крада!
Първосигналният е горд,
скътал кашони, железа...
Бутилка водка и е Лорд-
не трябва даже и храна...
Във Парламента ни дерат,
събрали се едва-едва,
трохи последни да сберат
от сиромашката софра...
Душевният скопец е вещ
във този мрак от наркотици!
А моят глас е просто свещ,
звънче и блеснали зеници...
© Красимир Дяков Всички права запазени