Oct 27, 2012, 8:23 PM

Гласът на тишината 

  Poetry
1111 0 7


Между брезовите вейки

небето се синее.
Сред листата се процежда
слънчева коса.
Слушам тишината...
и съм бяла,
лека,
обгърната от светлина.




 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??