Mar 15, 2018, 11:27 AM

Гледна точка 

  Poetry
173 0 0

                                                                        от

                                                      сърдечна гледна точка -

 

                                                                  щастието -

 

                                                                       без

                                                                 отсрочка

 

 

                 

 

 

          

 

               

          

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??