Една година мина.
Една година в Рая,
в тази приказна градина -
в сайта "Откровения"!
Моя сбъдната мечта,
мой бленуван скъп свят -
"Откровения" ми помогна да намеря
толкова сродни души...
Скъпи сте ми всички,
богатство незаменимо,
обичам ви от все сърце,
мили приятели от сайта!!!
През годините назад като погледна -
само мъка и тъга в очите ми се оглеждат,
спомени милион и половина,
се опитват сърцето да разбият...
Но намерих вас и в миг открих,
че в живота има и радост и любов,
и опора, разбиране, посока (накъде да продължа) -
намерих ги аз сред/от всички вас!
23.07.2007 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Обичам те,мила!