Jan 13, 2009, 8:55 AM

Гордостта доста ми тежи 

  Poetry » Love
562 0 2
А доброто знаех - съществуваше,
сега с какви очи себе си ще мога да погледна.
Щом сърцето за любов бленуваше,
а пак превърна се в жертвата поредна.

Тръгвам си и няма да ти казвам колко ме боли
мрази  ме, псувай ме, наричай ме безчувствена жена.
Жена съм и гордостта доста ми тежи,
за теб няма да пролея и една сълза.

А вярвах, че животът не е само спектакъл,
тогава защо превърнах се в  режисьор?
Ти вече изигра ролята, дадена от мен,не чакал
да ти намеря подходящ дубльор…

Ще ме потърсиш някой ден,
но знай, заето все ще дава от другата страна.
Заето вече е сърцето ми за теб,
знай за тебе няма да пролея и една сълза.

Спомням си, обещавах ти, че съм различна
и ти ми казваше “няма да те нараня”.
Но ето истината доста неприлична,
успя да ме раниш, но няма да пролея и една сълза…

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми хареса!
  • За пореден път коригирам пунктуацията ви днес.

    Обърнете внимание - препинателен знак се пише непосредствено след думата и после има задължителен интервал, който на много места не бяхте спазили. Сега ви го оправих както трябва да е отново. Моля, не редактирайте отново.

    "животът не е само спектакъл" - Животът - с пълен член - Кой не е ссамо спектакъл? - Животът.
Random works
: ??:??