Sep 13, 2009, 11:23 AM

Горещо 

  Poetry » Other
583 0 1

Ако беше заваляло,

всичко щеше да се изпари...

На кожата ми, като жарава,

дъждът щеше да се подвари...

 

 

© Евита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??