Говори ми мили думи,
говори ми с глас вълшебен,
пренеси ме в свят неземен...
Аз обичам, само любя,
аз мечтая и копнея,
аз милея, тъй живея!
Шепни, че ме обичаш!
Крещя, че те обичам!
Омайваш ме
с флуиден огън-заря,
тъй си прекрасен -
диря си беля!!!
Докосвай ме кротко,
аз съм крехко стъкло,
милвай ме меко,
шепни ми в ухо:
- За мен си цвете в лехица,
утринна зора зорница...
Ти си теменужка нежна
сред храсталаци и бодли,
кокиче сред буря снежна,
минзухар сред тръни и метли.
© Фей All rights reserved.