24 февр. 2011 г., 21:22

Говори ми 

  Поэзия
651 0 3

Говори ми мили думи,

говори ми с глас вълшебен,

пренеси ме в свят неземен...

Аз обичам, само любя,

аз мечтая и копнея,

аз милея, тъй живея!

Шепни, че ме обичаш!

Крещя, че те обичам!

Омайваш ме

с флуиден огън-заря,

тъй си прекрасен -

диря си беля!!!

Докосвай ме кротко,

аз съм крехко стъкло,

милвай ме меко,

шепни ми в ухо:

- За мен си цвете в лехица,

утринна зора зорница...

Ти си теменужка нежна

сред храсталаци и бодли,

кокиче сред буря снежна,

минзухар сред тръни и метли.

 

© Фей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??