Apr 23, 2015, 6:25 PM

Говори ми за нея... 

  Poetry » Love
286 0 0

                                                           Говори ми за нея

 

Ще ти говоря за нашата любов,

ще чуеш шепота на морские вълни.

Сънят ми ще бъде твоя богослов,

слънцето ще огрява сърцата волни.

 

Сънувай ме! Целувай ме!Аз ще бленувам!...

До тебе ще стигна с моя нежен вик,

морето  ще повтаря, че се вълнувам,

ще запечатаме край морето нашия миг.

 

В душата е горещо от думите топли,

радостта в гърдите е на детето

оставило от едно момиче с вопли

за една любов дарена на момчето.

 

Ела, моля те, ела!До морето ще спра!

Вълните пенливи ще ни обливат щастливо,

слънцето с лъчите златни вече ни огря,

морският бриз ще ни гали нежно, красиво.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??