Jan 24, 2013, 8:48 PM

Грабители и ограбени 

  Poetry » Other
500 0 3

 

Грабители и ограбени.

И в любовта е точно така!

Влюбените и добрите са винаги мамени.

Те се давят в суха река.

Колко шева има в душите ви?

И колко коварни стрели

са забивали вашите любими,

и сърцето ви в мъки кърви?

„- Какво е любовта?” -

повтори въпроса ми изискан чичко.

Една японска поговорка гласи:

„Любовта може много,

но парите - могат всичко!”



© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??