Sep 22, 2017, 11:47 PM  

Греховна обич 

  Poetry » Phylosophy
304 0 0

                  Проклинам те 

                        до болка,

                                 обичана жена!

                  Бъди щастлива,

                                       но

                                         в щастието

                                               не търси 

                                                         покой!

                  Дали  без

                                 тази

                                       обич               

                                            мене

                                                ще ме

                                                         има?!

                  Не зная!!

                                  Нека

                                          Бог

                                              да

                                                 ти

                                                   прости...,

                а аз...

                              не 

                                   мога..!

© Шани All rights reserved.

         10.01.1999г.

                  Сливен

                                                                 Шани 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??