Feb 3, 2011, 3:46 PM

Грейнала звездичка 

  Poetry » Love
604 0 0

       Посвещавам на дъщеря ми!

 

Ти си

малко слънчево момиче,

радост на тати и мама.

Ти си

нашето бяло кокиче

и цвят от дъга засмяна.

Ти си

утрото, което гали,

и обич в две ръчички.

Ти си

чуден изгрев над балкана,

а вечер - грейнала звездичка.

 

             Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??