Feb 26, 2008, 7:56 PM

Грешка 

  Poetry » Love
591 0 9

В прегръдките ти искам аз да бъда,

смутено да потрепвам пак

и думите ти нежни аз да слушам,

а не прохлада, страшен мрак.

 

В живота светъл грешки има.

Човек не е човек без тях,

но моля те едно: Прости ми!

Не ще извършиш грях!

 

Годините минават бързо,

а тази грешка ми тежи.

Останала е част от тебе.

Завинаги тя в мене ще гори.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??