Apr 19, 2011, 10:38 PM

Грешна любов 

  Poetry » Love
966 1 2

Грешна любов

Две свещи угасват бавно в нощта,
две чаши празни стоят на масата,
две сърца се разделят и плуват в скръбта,
три червени рози стоят самотно във вазата.
Два чифта ръце се сплитат горящи,
два чифта очи плуват в сълзи,
две души се късат, от болка крещящи,
две устни шепнат едва чуто "Прости!"
Двама влюбени тази вечер се разделят,
а раздялата ужасно им горчи,
две светещи дири след себе си оставят
две падащи от небето звезди.
Явно и те се разделят!!!

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??