Как можах тоз грях да сторя?!
Как дори не го разбрах?!
За любов да ти говоря...
почва да ме хваща страх!
Моля те, изневярата прости
и ме просто приеми!
Егоистка, лоша и себична,
та нали това съм аз -
непредсказуема, забавна и.... различна.
© Nina Toshich All rights reserved.