6 авг. 2009 г., 16:19

Грях 

  Поэзия
426 0 5

Как можах тоз грях да сторя?!

Как дори не го разбрах?!

За любов да ти говоря...

почва да ме хваща страх!

 

Моля те, изневярата прости

и ме просто приеми!

Егоистка, лоша и себична,

та нали това съм аз -

непредсказуема, забавна и.... различна.

 

 

 

 

 

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??