Aug 30, 2007, 10:36 PM

ГУБЯ ТЕ 

  Poetry
743 0 14
Непрестанно губя те преди да те намеря.
Във делника бледнее изпокъсана усмивка.
И всяко днес изглежда като вчера,
а сякаш нищо не е същото.

Закъснели срещи в очите ми умират.
Повтарям се след хилядите окончания.
Непрестанно губя те преди да те намирам,
или това е просто поредно изпитание.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??