ГЪЛЪБИЦА
Хваната в мрежа,
душата ми
пърха ранена.
Глутница вълци.
Взор във небето.
Луна парцалива.
Несретник ловец
във полето.
Душата ми търси
душата си двойник,
вълк единак
на небето...
Радка Миндова
07.07.2010 год.
гр.Сливен
© Радка Миндова All rights reserved.