Dec 30, 2013, 1:03 AM

Хай-ху 16 

  Poetry » Other
412 0 0

Токсични врачки и баячки,

накипрени, като махленски квачки

в междурекламието, хвърлят ми закачки.

---22

 

За да не изпадаш вечно в нужда,

си потърси държавна, тлъста служба,

чрез опекун – с когото имаш дружба!

---23

 

Тин-тири-мин-тири,

дрън-дрън-пляс –

зад всеки храст

дебне,

върл педераст!

---24

 

Политика-разнолика,

къща не тика...

За да се тика къща,

трябва мотика,

а, не –  

корумпирана клика!

---25

 

Актрисата, червен балон избра

и пусна го сред сини небеса –

поде го гневен вятъра.

---26

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??