Nov 7, 2007, 7:46 PM

Хайку 

  Poetry » Love
670 1 4

Измамни чувства...

Най-нежните капчици свян!

Сбогом, невинност.

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??