Jun 4, 2014, 11:07 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
647 0 0

Монотонен дъжд

разплака стъклата.

Успокоява ме.

 

 

        ***

 

 

Въздухът трепти -

слънцето си играе

с облака на криеница.

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??