May 1, 2012, 7:21 PM

""" (хайку) 

  Poetry » Love
739 0 17

 

                                                 

                        *** 

                       

                        по пътеката

                        прецъфтели люляци

                        пускам ръката ти


                                                         30.04.2012 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??