Aug 28, 2006, 3:21 PM

хайку "Морски трепети" 

  Poetry
840 0 0

 


Морски трепети

 

 

 

Нежен морски бриз

Мързелува гларусът

в очакване...

 

 

В морската шир

плицикат морни тела.

Трепти мараня...

 

 

Задуха вятър,

издигна гларусите,

кратки осморки...

 

 

Трите Стихии...

Над тях Слънцето грее.

Морски Трепeти...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??