28.08.2006 г., 15:21 ч.

хайку "Морски трепети" 

  Поезия
839 0 0

 


Морски трепети

 

 

 

Нежен морски бриз

Мързелува гларусът

в очакване...

 

 

В морската шир

плицикат морни тела.

Трепти мараня...

 

 

Задуха вятър,

издигна гларусите,

кратки осморки...

 

 

Трите Стихии...

Над тях Слънцето грее.

Морски Трепeти...

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??