Jan 8, 2007, 12:27 AM

Хаос в мен 

  Poetry
663 0 2
Някога отново ще се преродя
и ще започна аз наново да живея
Ще живея всичко аз наново
и наново ще проклинам аз света.
Отново ще дишам и живея
като за първи път аз ще се смея.
За първи път ще се радвам на любовта
и ще усещам наново страстта.


Някой ден
ще се завърна - там където никога не съм била.
И някой ден
към теб отново аз ще се обърна да потърся любовта.

И ще крещя за помощ -
от твоите ръце спасението свое да намеря.
И ще търся твоята прегръдка -
някъде в безкрая на света огромен.
За да ме спасиш сега
и завинаги до мен да си в нощта.


Ако бях тук - но не съм?
Мога да съм, но някога и не сега.
Ако бях като вас - но не съм.
Мога да съм, но не желая това.
Ако бях като преди - но не съм.
Мога да съм, но съсипвам себе си така.

© Вяра Ангарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??