Jul 31, 2011, 1:54 PM

Харесваш ми така 

  Poetry » Love
777 0 2

Харесваш ми така - притихнал.
От хорските очи си се скрил,
на два метра под земята изгнил.
Също като приживе - прогнил.

Харесваш ми така - тих,
като мелодичен стих.
Устните до твоите прилепих
и от тях жадно пих.

Харесваш ми така - мил.
Влагата от земята попил.
Венецът от рози, изсъхнал,
да се руши е започнал.

Харесваш ми така!
По-жив от всякога!
Още си на душата белега!
Още си на сърцето сянка!

© Апокалиптикс А All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??