Sep 27, 2017, 7:41 PM

Хармония 

  Poetry » Love
285 1 8

Любовта е мамеща жена

кокетна, сластна и омайна.

Щом срещнете се е съдба,

разминете ли се - кармична тайна!

 

Жената е все мамеща мечта

красива, цветна, лекокрила...

Да срещнеш истинската е съдба,

търси я упорито, имай сила!

 

Хармонията не е само любовта,

тя ласка е, смях, душа,

част от мен, от теб, от нас,

тя обич е и звън... без глас.

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??