В трудностите има светлина.
Нека да я вземем да ни свети!
Нейната целебна топлина
струва колкото безброй съвети.
В рисковете има красота,
има тръпка, и живот, и сила.
Тъжната трагичност на света
истината всъщност би спасила.
И проблемите ни изведнъж
биха заблестели по-различно.
Всеки ден би бил един и същ,
а животът ни би бил безличен,
ако липсва хъса за борба,
към победа устрема всевечен.
Трудностите идват затова,
за да ни направят по-човечни.
© Нина Чилиянска All rights reserved.
за да ни направят по-човечни."
Впечатлена съм!!!
Това, което не ни убива, в никакъв случай не ни прави и по-щастливи!!!