Sep 7, 2006, 7:42 PM

Хитрец 

  Poetry
752 0 6



Моят племеник Иван

тича винаги засмян -

мира нямам - той обича,

по игри да се увлича!

 

Не обича той домашни,

че задачите са страшни,

а урока уж научил,

но пък  двойка пак получил!?

 

 Вчера таен път намери

и на покрива се покатери,

а отдолу милата му майка

жално плаче и се вайка:

 

-А бре, Ваньо,нямаш срам,

ужким вече си голям,

а пък  Марти си набил,

нищо че е толкоз мил!

 

Но обичам тоз хитрец-

сладък, лелин хубавец:

нека да е палав,но  засмян,

да порасне мъж голям!


/редактирано от Мойсей/

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??