Моят племеник Иван
тича винаги засмян -
мира нямам - той обича,
по игри да се увлича!
Не обича той домашни,
че задачите са страшни,
а урока уж научил,
но пък двойка пак получил!?
Вчера таен път намери
и на покрива се покатери,
а отдолу милата му майка
жално плаче и се вайка:
-А бре, Ваньо,нямаш срам,
ужким вече си голям,
а пък Марти си набил,
нищо че е толкоз мил!
Но обичам тоз хитрец-
сладък, лелин хубавец:
нека да е палав,но засмян,
да порасне мъж голям!
/редактирано от Мойсей/
© Мария Всички права запазени
Поздрави!!!