Aug 19, 2007, 2:59 PM

ХЛАПАК 

  Poetry
1353 0 33
 

ХЛАПАК


Тук-там брадата ми е вече бяла...

юношите казват ми „дъртак".

Какво пък! Тялото е остаряло,

но храбро носи в себе си хлапак.

18. 08 2007 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??