19.08.2007 г., 14:59 ч.

ХЛАПАК 

  Поезия
1351 0 33
 

ХЛАПАК


Тук-там брадата ми е вече бяла...

юношите казват ми „дъртак".

Какво пък! Тялото е остаряло,

но храбро носи в себе си хлапак.

18. 08 2007 г.

Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??