Mar 10, 2017, 12:15 AM

Хора, чуйте ме! 

  Poetry » Civilian
300 1 0

Искам нормално да живеем,

а не в мизерия да тлеем.

Искам да ме управляват патриоти,

а не нискокултурни мафиоти.

Искам сигурност и ред,

а не роми да крадат жици от мед.

Искам българинът повече да знае,

а не за бъдещето си да нехае.

Искам правова държава,

а не убит на улицата да ме натъжава.

Искам всичко туй хората да чуят,

а не времето си да губят!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??