10.03.2017 г., 0:15 ч.

Хора, чуйте ме! 

  Поезия » Гражданска
301 1 0

Искам нормално да живеем,

а не в мизерия да тлеем.

Искам да ме управляват патриоти,

а не нискокултурни мафиоти.

Искам сигурност и ред,

а не роми да крадат жици от мед.

Искам българинът повече да знае,

а не за бъдещето си да нехае.

Искам правова държава,

а не убит на улицата да ме натъжава.

Искам всичко туй хората да чуят,

а не времето си да губят!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??