Oct 9, 2005, 4:20 PM

Художникът 

  Poetry
1135 1 6
Той не е пианист,
а цветна музика създава.
Платното е изпъстрен нотен лист,
след четката мелодия остава.
И зазвучава светлина,
в която багри се преплитат.
Минорно виолетова тъга
сред златни тремоли се скита.
Нанася щрихи и бои,
намразил белотата на платното,
внезапно осъзнал-очи в очи
отсреща гледа го животът.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??