9.10.2005 г., 16:20 ч.

Художникът 

  Поезия
1132 1 6
Той не е пианист,
а цветна музика създава.
Платното е изпъстрен нотен лист,
след четката мелодия остава.
И зазвучава светлина,
в която багри се преплитат.
Минорно виолетова тъга
сред златни тремоли се скита.
Нанася щрихи и бои,
намразил белотата на платното,
внезапно осъзнал-очи в очи
отсреща гледа го животът.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??