Nov 14, 2013, 5:54 PM

И ако утре! 

  Poetry » Other
551 1 0

И ако нощем пак не можеш да заспиш,

ти знаеш мен къде да ме намериш,

сърцето ми в ръцете си държиш 

и ще те стопли щом от студ трепериш!

И ако сутрин будиш се сама,
копнейки някой пак да те прегърне,

със твойте мисли ти при мен ела,

аз чакам те, обичайки напълно!

И ако вън е мрачно и вали,
а теб ти липсва мъничка надежда,
ти някой спомен с мене отвори,
от там животът по-добър изглежда!

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??