Feb 11, 2009, 5:53 PM

И ето... 

  Poetry » Love
613 0 0
И ето...
звън съня ми разруши.

Искреше
счупеното злато на душата.

Във мен роди се
нов и вихрен стих.

И лястовици влизаха със песен във луната.

© Диана Бойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??