Aug 15, 2009, 5:03 PM

И проправят към Рая пътека 

  Poetry » Other
681 0 5

От живота си тръгна и ти...

Безутешно жена ти ридае.

Казва тя, че я страшно боли -

за другаря, човека... Така е!

*

Като перли сълзите блестят

и проправят към Рая пътека.

И по нея сега ти вървиш...

Безвъзвратно си тръгваш... навеки!

 

 

 

 

---

 

посветено с много обич на покойния ми чичо

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??