Nov 20, 2009, 11:05 AM

И така те обичам 

  Poetry » Love
734 0 3

И така те обичам...

Нищо, че други даряваш с усмивки,

а когато ме срещнеш,

здраво устните стискаш.

 

И така те обичам...

Нищо, че в очите ти, сините,

моят образ отдавна изчезнал е,

все едно, че съм станал невидим.

 

И така те обичам...

Нищо, че само досадното време

изпълва с минути ненужни и тежки

празнотата, останала в мене.

 

И така те обичам...

 

2002 г.

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??