Nov 25, 2016, 7:51 AM

И тази нощ 

  Poetry
576 0 3

И тази нощ аз плача,

нечута от никой освен от Бога.

И тази нощ ще се обвинявам.

И тази нощ ще съжалявам.

 

За грешките минали,

за добротата ми, как правя

всичко за хората, а те дори

не се интересуват коя съм аз.

 

Знаят името ми,

знаят повърхностни неща.

А най-същественото се чудя

как никой не разгада?

 

И тази нощ аз плача.

Нечута от никой освен от Бога.

И тази нощ ще мине,

и живота ми също, в плач и самота...

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мъчно е, когато оставаш неразбран от най- близките. Повярвай, знам какво е чувството. Иначе поздравления!!! Хареса ми.
  • И това ще отмине. Гавраил е прав. И дано да е последна!
  • Нека е последна.Не си заслужава!
Random works
: ??:??