Jan 3, 2013, 4:43 PM

И тъй като 

  Poetry
549 0 3

 

 

 

                             И тъй като непреодолима нежност

                             ме кара да погаля нещо твое,

                             и малки, нежни екстрасистоли

                             преследват ме, поглеждайки те всеки път...

                             И тъй като от пулса ми изскачат

                             игриви, грешни полутонове,

                             като от строго петолиние,

                             щом чуя стъпките ти пред вратата...

                             И тъй като все още се усмихвам,

                             гладейки последната ти риза...

                             

                             И тъй като все още много искам

                             да съм за теб красива пеперуда -

                             ще седна и ще гледам залеза,

                             кацнал на едно разлистено дърво,

                             и да не съм така обикновена

                             ще се надявам упорито дълго!

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??