Feb 6, 2016, 8:47 PM  

И вечност 

  Poetry » Love
256 0 4

                                                   И  вечност

 

 

Подарена самота!

Подарена вяра!

Потъване между огън и студ.

Потапяне в морето бурно

там вълните разказват

за ласките, за нежността и мислите.

И усмивката на една жена разцъфна.

Усещане за едри капки по тялото.

Бурност! Вълнение на човешката душа.

С пълни шепи заграбвана радост

и белите следи на морето и вълните.

Поглед към утрешния ден.

Дарена радост и вярност и обич.

Прегръдка тиха! Топлота!

Любов пламенна! И чувствена вечност!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Блаагодаря Цеци.
  • За много да са и на теб! Бъди жива и здрава!
  • Благодаря приятелко .Бъди жив а и здрава.За много години
  • "Поглед към утрешния ден.
    Дарена радост и вярност и обич.
    Прегръдка тиха! Топлота!
    Любов пламенна! И чувствена вечност!"

    !!! Прекрасен да е денят ти, Йонка!!!
Random works
: ??:??