Jul 12, 2022, 2:29 PM

Играч 

  Poetry » Other
364 0 2

В мене е "последно десет"

и никога не съм "капо",

печеля винаги игрите,

не прескачам трудното ниво.

 

Начинаещият казват, има все късмет -

не съм играч, ала добре играя.

Зара хвърлям винаги на шест

без дори да се старая.

 

Не си играй с мен -

безсъмнено ще загубиш мача!

Под масата са твойте карти,

но няма да седна и да плача.

 

Правя те "валат" от "раз"

и окото няма да ми мигне.

Щом искаш, поиграй с мен -

да видим кой къде ще стигне.

 

Виждам, смел си в игрите...

Колко ще заложиш, брат?...

Преди да се усетиш - свърши -

лъжците бързо правя Шах и МАТ!

 

13.02.2022г.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??