Jun 15, 2007, 10:23 PM

Има ли  

  Poetry
565 0 2
Душата свита на кълбо,
сърцето от съмнения прелива,
рее се като платно
и от болка то се свива.
Вика, но без глас,
нечуто то остава,
има ли любов за нас,
дълбока като океана.
Има ли звезда в небето,
да ни закриля през нощта,
има ли любов в сърцето
без капчица лъжа.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??