Jun 11, 2016, 7:54 PM

Има ли смисъл 

  Poetry » Phylosophy
351 0 0

Има ли смисъл да сипваш
във чашата въздух,
да бълваш големи слова,
и нищо със тях да не казваш!?
Има ли смисъл, силно да викаш,
за да можеш сам да се чуваш,
да разтърсваш света
с истини по- стари от него?!
Има ли смисъл, спрелите
вятърни мелници шумно да бориш,
да ровиш за смисъл
във явните глупости!?
Няма смисъл да преразказваш
чужди идеи, защото собствена нямаш!!!
Хвърли си боклука и лягай да спиш!
Всичко е вече написано,
всичко е отдавна открито,
никой не иска да слуша
и светът не желае промяна!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??