Толкова е хубаво да има
някой, който тихо всеки ден,
по мъничко от сърцето взима,
обич, споделена вътре в мен.
Толкова е хубаво да мога,
цялата си нежност да му дам.
Да изпия тежката тревога,
че по този път се чувства сам
Толкова е истинско, когато
давайки, не чакам да боли.
И сърцето със любов богато
го залива с хиляди мечти
Има ли те Обич, съм щастлива
Има ли те, ставам по-добра,
цветна, непокорна, даже дива
Има ли те, аз не съм сама.
/Сисилотка - ®/
© Сиси Рад All rights reserved.
Поздравления!