Nov 2, 2015, 8:44 AM

Има празници различни 

  Poetry » Other
580 0 5

 

ИМА ПРАЗНИЦИ РАЗЛИЧНИ
                        (частушка)

 

Има празници различни.
Тук ще кажа за един:
"Тиквеници носят тикви!" 
Той се казва "Хелуин".

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??