Jan 22, 2016, 7:45 AM

Имаше 

  Poetry » Love
307 0 0

Имаше нещо специално в нея, когато ме прегръщаше...      
Имаше нещо специално в нея...
Имаше нещо специално...
Имаше нещо...
Имаше...

© Щони Томов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??